16 January 2010

Photoshoot bersama Mereka

rancangan sebenarnyer nak ke kl sentral bersendirian untuk bli ticket tok ke genting 17hb jan 2010 nih...tapi msg mimi cakap jom lah jumpa....pastu gatal lak tangan naip jom shoot..?kat lake garden KL...erm lambat gak mimi reply..
last2 ada gak dier cakap
"kak kite shoot gambar tok bufday mimi nak..?mimi ada banyak probs sme nih..."
"wah....!jom2....!"

excited lak aku nih....ske lah sebab dah lama tak shoot outdoor model girang macam nih...
masa berlalu..aku ke KL bersendirian menaiki KTM...
adui tunggu punyer lah lama...pastu sesak dalam train..(nasib baik naik dari nilai tak ramai..dapat tmpat duduk)
dalam train yang jalan ala2 mak minah nak ke pasar tuh tetibe bertalu2 lak msg aku dapat dari member2..
aku msg ana ajak join shoot...she agreed
mulanyer ain nak join...tapi malang ada je benda nak halang..
herol cousin aku msg2 aku , tak sabar nak ke genting kata nyer...
ise tetibe kol aku nak join...aku cakap jom je la..benda bukan indoor pon...
mimi msg kat adah sampai...
aikk banyak la......

sampai je kat KL sentral mimie and mimi (matahari) sah pon berdiri terpacak kat depan KTM kaunter tuh...

member mimie mulanye pon nak join...tapi tak jadik gak..

so skunk tunggu ana...pastu ise lak..
adui mamat ni terkedek2...nak terberak la apa...
pastu dah nak gerak ke lake garden je..
mimi cakap tunggu jap yaya nak follow skali shoot...

adui yaya...yaya...
dari highway duke ke kl sentral nak kat 50min tunggu...
hahah dari mencangkong..berdiri sampai last2 menari...
baru sampai...

yaya bawak keter punyer lah aku cuak...
rasa macam ajal nak dekat jerk...
nasib baik tuhan masih melindungi kami lagi...

sampai di tmpat yg dituju..mimi tukar baju..
aku makan ayam KFC yang aku bungkus..
seketol kongsi ngn ana..

then...shoot time....
kitorang balun ar snap sana sini..
ise mula nyer join kami tetibe terserempak kawan PRO nyer terus hilang...

malas ar nak catch-up ... apa yang ditumpukan shoot bersama mimi...
huh kami pon shoot perempuan2 saja...
yaya,ana,mimi dan aku...

bdw beb thx for keep company me for this shoot...
mari aku tatapkan shoot aku yang terbaik.... :

1 comment:

  1. hahahaha~~~ise xleh pakai selalu menghilangkan diri je

    ReplyDelete