07 April 2010

Aku DiTanda...??

1) anda rasa anda h0t???
Howt...?Owh saya rasa YE kot sebab bila saya jalan kat mall ke kat memana guys out there mesti toleh sampai patah tengkok..!(*hahhah kidding)



2)upload gmbr kesayangan...

erm banyak sangat ar gambar kesayangan saya...tapi gambar yang paling aku sayang adalah nih...Romantik uols...!



gambar nih masa aku jadik model tok member2 photographer aku yang lain masa taun 2008...lokasi dekat di the mines..



3)kenapa anda suka gambar ini..

Gambar nih dipanggil teknik Sillhotte..kalau korang yang tak tau tuh gambar jenis sillhotte nih ada lah gambar object lebih kepada background dan subject tuh akan nampak black..aku sayang gambar nih sebab cantik sangat.. aku bukan jenis yang ske pakai hills..tapi tok shoot nih aku pakai hills for 1st time..n look at my gorgeous body..windu nak shoot macam nih lagi..


4)bila kali terakhir anda makan pizza
Erm bulan lepas..masa BF aku dapat gaji..hehehe



5)Lagu terakhir anda dengar
Pussycat Dolls.- Stick with u...ahaks ^_^ aku tgk kat channel E! tadi..



6)ape yg anda wat sambil tag nih

Erm aku tgk movies MY SPY..kat channel ABO...best jugak cite nih...



7)selain daripada nama sendiri anda suke dipanggil dengan nama ape?

YULLCHUNK,yunk,Babe,Muchuk and my BF use too call me BIEBIE...swett lah sangat ^__^


8) tag 6 org
-montrebetia (ana my sis)
-mimi si agryphobia (mimi saidong)
-yaya (suraya hanis)
-Chilabeys
-Aur

-Fatin

4 comments:

  1. hai thanks nurul...erm howt lah sangat....

    ReplyDelete
  2. eh terharunya..hehe tersenarai gak :D
    tq

    ReplyDelete
  3. buat lah tag anda skali tau...nanti akak drop komen

    ReplyDelete