22 January 2010

SKuLL

hai...
hari nih aku rasa cam gatal tangan pulak nak menggunakan Photoshop CS4 yang sedia ada dalam lap top nih....mula2 aku terdapat idea macam mana lah agak nyer kalau muka aku nih terkopak2 sampai nampak tengkorak aku..
huuu ngerikan...?? tapi aku tak sanggup plak nengok kalau macam tuh jadi aku soft kan skit...
so ini lah hasil nyer...
mari tgk.....huhuh cantik tak...?
kalau nak tgk banyak lagi hasil tangan aku sila click laman web dibawah nih nyer...

http://www.flickr.com/photos/yumeen_chunk/

atau kalau nak knal2 boleh add aku kat FB

wallah_gurlz@hotmail.com
NURUL FAREHAH

No comments:

Post a Comment